Schrijf mee

Ben jij kunstenaar, ondernemer, jurist, consument, fotograaf, journalist, muzikant, filmmaker, architect of heb je een andere discipline binnen de creatieve sector? Wie weet ben jij dan een van onze interviewers, bloggers of redacteuren!

En dan is interesse in het auteursrecht natuurlijk wel handig! Wil jij daar graag meer over schrijven? Of wil je jouw publicaties met ons delen? Een tekst, gedicht, lied of video? Doe dan mee. En informeer mee over het auteursrecht in de praktijk. Copyright 2.0 is geïnteresseerd in nieuwe inzichten en meerdere visies. Onderwerpen als crowdsourcing, remixen, open content, handhaving, Buma, Creative Commons, copyleft, publiek domein en nog veeel meer komen hier aan bod.

What’s in it for you?
Copyright 2.0 biedt een platform om kennis te delen en in contact te komen met artiesten en instanties op het gebied van het auteursrecht in de praktijk. Jouw expertise draagt bij.

Artikel al klaar?
Opsturen maar! De gegevens vind je helemaal onderaan.

Auteursrecht
Het auteursrecht op de artikelen/video’s/gedichten/muziek etc. blijft van jou. Als je het artikel onder een bepaalde licentie wilt hebben, dan kan dat per artikel erbij geplaatst worden. Op deze website geldt dat persoonlijk gebruik voor niet commerciële doeleinden met de content is toegestaan. Mocht je dat niet willen, laat het dan weten, dan kan dit expliciet bij het artikel geplaatst worden. Het is overigens niet erg als jouw artikel al ergens anders geplaatst is (tenzij je je auteursrecht hebt overgedragen dan wel onder exclusieve licentie).

Alle rechten die betrekking hebben op het materiaal dat je plaatst, dienen van jou te zijn. Of je moet toestemming hebben van de rechthebbende(n) om het materiaal te mogen gebruiken/verspreiden, kopiëren/openbaar maken. Dit geldt ook voor bewerkingen.

Contact
Stuur motivatie en een voorbeeld naar contact@copyright20.org. Ook vragen of suggesties kun je hier naartoe sturen.