Kom in Gesprek met Sena

Sena-flyer van Copyright 2.0

Na een geslaagde eerste editie over het Muziekrecht, volgt 7 novemer aanstaande deel 2. Naast muziekauteurs zijn er ook de uitvoerende artiesten: de mensen die zingen en in een band spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Marco Borsato. Hij schrijft niet zelf zijn nummers, maar wil uiteraard wel kunnen leven van zijn muziek. Daar is Sena voor. Sena is net als Buma, maar dan de belangbehartiger voor muziekmakers. Sena int gelden voor het openbaar maken van muziekin de publieke ruimte. Live-optredens niet meegerekend.

De vraag die na deze avond hopelijk nog beter beantwoord kan worden, is wanneer het het beste moment is om lid te worden van Buma en Sena. En wat doe je voor die tijd? Social Media kan daar een belangrijke rol in spelen. Maar wat levert de social media eigenlijk op? En wat voorn voorwaarden gelden er bij iTunes, Spotify, Massive Talent, Bandcamp of 22Tracks?

Zangeres Liloe Barend, die haar muziek wijd verspreid heeft via social media, zal vertellen waarom en hoe ze social media inzet. Annelies Lesuis zal de avond begeleiden.

Waar: Heesterveld 75, nabij metrostation Bullewijk, Amsterdam
Wanneer: 07 november 2012 | 19.00 deuren open, aanvang 19:30 uur
Extra: aansluitend is er gelegenheid voor een jamsessie. Dus neem je instrumenten mee en geniet met elkaar van het maken van muziek!

Facebook: www.facebook.com/copyright2p0

 

In gesprek met | , | Reageer

 

Reageer

Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld.

Toegestane HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>