Copyright 2.0 online en direct een tip over Muziek delen

Copyright 2.0 is van start! De website waar nieuws, tips en interviews komen die te maken hebben met het auteursrecht in de praktijk. Precies op tijd, want de Auteurswet bestaat vandaag 100 jaar.

De komende tijd zullen we het 100jarige bestaan van de Auteurswet aangrijpen om uit te zoeken hoe het auteursrecht eigenlijk beleefd wordt in de praktijk. En hoe zal de wet er over 100 jaar uitzien?

Maar voor nu gaan we meteen beginnen met waar we het 17 oktober ook over gaan hebben, namelijk het Muziekrecht.

Muzikanten, Producers, kennen jullie al de website Opsound? Dit platform maakt het mogelijk om met elkaar eigen muziek uit te wisselen. Je geeft elkaar het recht elkaars werken te gebruiken én te bewerken. Ook wel Remixen genoemd. Wat remixen is en hoe de licentie van Opsound werkt, bespreken we binnenkort. Hou vooral de website in de gaten en mocht je ergens informatie over willen weten, neem dan contact op met contact@copyright20.org. Wie weet behandelen we ook jouw onderwerp!

 

Auteursrecht | , | Reageer

 

Reageer

Je e-mail adres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld.

Toegestane HTML tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>